Primul hibrid ce apare in comert dintre iepuri creati pentru consumul de carne este HYCOLE din anul 1969.In general au greutate medie intre 5-6 kg, medie la fatare 9-10 pui sau chiar peste,randament la taiere peste 60%, corpul este solid dar si lung,puii cresc repede,la 8 saptamani-au 1.8-2 kg si mamele nu slabesc in perioada lactatiei.
Buna am cumparat o iepurita Hycole francezi si nu stiu prea multe detali despre ea gen ce sa ii dau de mancare, ce picaturi sa ii pun in apa etc. Multumesc !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.